Играчи с Long Ranger

Място за дискусии около Pro Evolution Soccer 2010. [PC,PS2,PSP,PS3,360,Wii,DS]

Играчи с Long Ranger

Мнениеот AndyCole на Съб Юли 31, 2010 3:27 pm

Доста малко са играчите с skill card "long ranger" в играта.
Тези за които се сещам са:

Lampard
Gerrard
Ballack
Sneijder
Kallstrom
M. Taylor
Hitzlsperger

Всичко на всичко само 7 играча, търсил съм и други не откривам. ( говоря само за действащите играчи, знам че на classic teams и бонус играчи легенди има и други с този скил)
Ако знаете други пишете. Въпросния skill card освен че подобрява ударите отдалече доколкото знам помага за далечни удари моментално като падне топката, волета и тнт.
пп.
И доста е гадно, че в pes 2010 няма опция за търсене на играчи според дадено умение. Примерно искам да знам всички с early cross, incisive run и другите спешъл скилове(оцветените с жълт цвят) Има ли поне някакъв сайт от който да бъдат търсени играчите или да бъдат групирани според уменията.
Аватар
AndyCole

Re: Играчи с Long Ranger

Мнениеот dantemp на Пон Авг 16, 2010 5:06 pm

Long Ranger не подобрява умението да стреля играча отдалеч, а прави така че, когато играча е управляван от изкуствения интелект, да избира позиции удобни за далечни изстрели и да стреля повече отдалеч... поне на теория е така.
blowing you away
Аватар
dantemp
Модератор

Re: Играчи с Long Ranger

Мнениеот lozanov на Пон Авг 16, 2010 10:33 pm

dantemp написа:Long Ranger не подобрява умението да стреля играча отдалеч, а прави така че, когато играча е управляван от изкуствения интелект, да избира позиции удобни за далечни изстрели и да стреля повече отдалеч... поне на теория е така.

Така е и на практика.
lozanov

Назад към Дискусии