Трансферите в Мастър лига ПЕС 2010 И няколко реда повече за

Място за дискусии около Pro Evolution Soccer 2010. [PC,PS2,PSP,PS3,360,Wii,DS]

Трансферите в Мастър лига ПЕС 2010 И няколко реда повече за

Мнениеот Spa на Вто Юли 27, 2010 10:26 am

Предлагам всекикойто има опит и идеи в Мастър лигата на ПЕС 2010 да сподели.

1.Ето един трик който си исползвам за да привличам добри играчи за без пари: По време на зимния трансферен е периода в който отборите подновяват договорите на своите играчи със истичащи договори(не всички играчи обаче подновяват своите договори).След като завърши зимния прозорец влизам в търсачката за играчи и от там задавам да ми се покажат само такива които им остава 1 от 1 години от своя договор.След това задавам да ми се подредят по сила , след което тръгвам надоло по списака и преглеждам само играчи които не са си подновили своите договори - тези играчи няма да ви струват пари понеже след края на пролетния сезон ще станат свободни агенти.Желателно е да ги потърсите в началото след края на зимния транферен прозорец понеже по добрите бързо си намират нови отбори.Сами се сещате че по този начин ще можете и след време да си спечелите добри пари след като го продадете при положение че вие сте го взели за без пари.
2.Друго полезно нещо е да си правите сейв винаги в началото на транферния прозорец за да можете да се лоудвате колкото е необходимо докато останете доволни от покупките си.
3.Ако сте недоволни от юношите ви които ви се предлагат в началото на новия ви сезон(въпреки че школата ви е с най висок левел) можете да направите следното: Направете си сейв в последните седмици на изминалия ви цял сезон,това са седмиците до края на месеца след последния ви кръг от шампионата.Новите ви юноши се предлагат малко произволно на първата седмица от следващия месец.Лодвайте си колкото е необходимо до получаването на желания юноша(МЕГА талант :twisted: ).В повечето случаи се въртят 1 от 3-ма ,4-ма мега таланта измежду всичките ви юноши при всяко ново лоудване.

За мене си остава проблем "невъзможните" за закупуване играчи (например Меси).След няколко години изиграни сезони вече съм втори в световната ранк листа,всички от екипа ми са на най висок левел.Имам и адски много пари - близо 200 милиона, но колкото и да опитвам да закупя Меси все не ще да се навие.
Spa

Re: Трансферите в Мастър лига ПЕС 2010 И няколко реда повече за

Мнениеот svetli на Пет Авг 13, 2010 11:13 am

Според мен няма смисъл от това
svetli

Мнениеот sofia-zapad на Чет Авг 19, 2010 12:39 pm

svetli написа:Според мен няма смисъл от това

има особено ако играеш с по слаб отбор с по малко финанси :D
Аватар
sofia-zapad

Мнениеот dantemp на Чет Авг 19, 2010 1:13 pm

Като искаш да направиш силен отбор със малко финанси - купуваш си играчи свободен трансфер и нямаш проблеми.
blowing you away
Аватар
dantemp
Модератор

Назад към Дискусии