просто тия дето са се класирали изобщо не им пука
Аа на мене ми пукаше дори като вече бях с 6 точки в групата. Затова и дадох всичко от себе си да натупам Девила и
така излезнах на първо място с 9 точки - повече от Данте (това ми беше стимула).
Истината е че е мн кофти да си и играч и организатор.
Напълно съм съгласен! Чувството да си само играч е невероятно яко и можеш да се концентрираш на макс без да те юркат всички.
Готвих се много сериозно за този турнир и съвсем закономерно бях на крачка от парите, но също толкова закономерно завърших 4-ти. Третият ме победи с малко, а срещу Данте нямах никакъв шанс. Като гледах какви чудеса прави Гъннер пък, се уверих, че и срещу него резултатът би бил потресаващ. Така че всичко си дойде на мястото. Ако се бях класирал по-напред, нямаше да е скилл, а късмет, затова съм доволен. Най-вече исках да покажа на играчите си от MD Games, че със сериозно отношение и упорит цикъл дори един мениджър, идващ от WarCraft и StarCraft средите, може да постигне нещо голямо. Много се надявам да съм успял.
Относно организацията просто нямам думи. Смело заявявам, че това беше най-професионалния ПЕС турнир до момента. Подходяща музика, микрофон, голям админски екип, 60 човека, организирани в цели 16 групи и още какво ли не! Перфектни условия, много приятна атмосфера! И като се има предвид, че с нищо съществено не съм помогнал, а успях да се концентрирам изцяло над играта си, казвам едно голямо БРАВО на PES-BG, Games.bg, пичовете от Playground и ПУЛСАР, без които тоя празник нямаше да се състои! С такива събития лека полека издигаме нивото на родния конзолен спорт. Турнири с такива мащаби, награден фонд и организация, се правят само в развити страни като Германия, Полша, Италия.
А, да, и друго - този турнир много вдигна летвата откъм награден фонд. Надявам се все пак (и ви моля) на следващия малък MD Games турнир отново да ме зарадвате с поне 25-30 човека посещаемост.
И ползвам момента да пусна мухата, че от известно време планирам голямо гейминг събитие, в което естествено ще включа ПЕС като основна дисциплина! Това ще се случи есента (съвсем ориентировъчно казвам, защото датата е още работна) и няма да го обявя преди да съм изчистил всички подробности, за да се получи наистина професионално. Така че, прекарайте си едно незабравимо лято и есента ви чакам на линия!