PLAYGROUND SOFIA TOURNAMENT #1

Състезания, турнири и всякакви други организирани мачове.

Re: PLAYGROUND SOFIA TOURNAMENT #1

Мнениеот AndyCole на Пон Юни 14, 2010 4:18 pm

Така, чета че коментирате равенството между Ицо и Коцето(и двамата пътуваха с мен за турнира). Казвате че и на предишния турнир е било така и пак двамата са правили номера. Всъщност тогава Ицо беше в група с Митко(мисля че тогава ника му беше dushevnobolnia или нещо подобно) и незнам кви договорки са правили след като си газиха в групата с по 10-12 на 0 и си бяха излязли и двамата. А иначе относно това 2-2, което са си врътнали Ицо и Коцето на последния турнир може наистина да е малко гадно към потърпевшия човек, но ако искате напълно да се избягват такива ситуации всеки турнир трябва да е само на директна елиминация и без групи. Или всъщност най-добре разчитайте на себе си, за да се класирате напред, а не се надявайте някой друг да ви класира.
Аватар
AndyCole

Мнениеот clipz на Пон Юни 14, 2010 4:24 pm

Тези 2мата да си правят каквото си искат..вие ако можете да играете те няма да са ви проблем , че са направили X :shock:
clipz

Мнениеот AndyCole на Пон Юни 14, 2010 4:42 pm

Качвайте някъде финала на Данте и Гънъра че предполагам на всички които са го изпуснали би им било интересно да го изгледат. Особено това от 3-0 до 3-5 ако го има качвайте :)
Данте на тази версия между другото наистина много е задобрял и в момента играта му е едно ниво над всички останали и доста се изненадах като разбрах че е загубил финала. Фактът че игра така и то с осезаемо по-слаб отбор от останалите като Juventus е все едно на Tekken-а да играеш на handicap с по-малко кръв, поздравления.
пп
Данте, за следващият турнир ще съм мега подготвен за теб, тренирай и ти :D И все пак те водя в общия баланс на срещите ни с 3 на 2 победи за мен _8)
Аватар
AndyCole

Мнениеот pbltraiki на Пон Юни 14, 2010 6:59 pm

MM212 написа:Искам да попитам по какъв начин се теглеше жребия на турнира,защото аз не забелязах урна или пък не беше показана пред всички както и трябва... :) А и да питам-значи давате правила за турнира-ок,но следите ли дали се спазват,защото аз забелязах поне 6-7 мача,в които се играеше на различни условия,да не говорим,че даже 1-2ма играха без контузиил,а и при мен имаше случка де,но това е друг въпрос.Като цяло искам да знам дали на следващите турнири ще следите дали правилата се спазват или ще си играете на диджеи?

P.S.Турнира беше хубав,но това за мен лично бяха единствените минуси.

Еи пичове разберете,че не може да са навсякъде,да не би да имате к*р в устата и да не можете да кажете за условията,при тебе играло ли се е на такива условия ако ДА,то ти си си виновен,че си се съгласил на такива условия да играеш,ако не постигнете консенсус отиваш при някои от организаторите казваш му,че твоя опонент не иска да играе на тези условия и да видим дали тоя тарикатлък ще му мине номера.Според мен за по-бързо трябваше да се направи така сядат 20 човека на 5 плейстейшъна изиграват си мачовете после следващите 20 и накрая последните 20,може би щеше да мине по-бързо турнира пък и щеше да ви е по-лесно на Вас да следите за правила,резултати и всичко останало,а не да ги търсите из залата.Да някой щеха да чакат доста да поиграят като мен,защото бях в последните групи,но пък щях да знам някакъв час и можеше да си направя някаква разходка в мола или нещо друго отколкото да вися на бара.Както и да е лично аз имах няколко забележки,но както казах в предишния си пост те са към плейграунд.
Моля ви натискайте тука по 1 път на ден
http://guzari.com/u/traiki
Аватар
pbltraiki

Мнениеот Etien на Пон Юни 14, 2010 7:59 pm

# Traiki : Не е изключено да се направи така, но е трудно да се каже, че е по-добра идея,а и нещата си имаха цел. 1-вото ,което искахме е да задържим ВСИЧКИ в очертанията на PlayGround и никой да не се размотава, освен ако не е спешен случай. Един от участниците се забави 10 минути и прецака цялата система в един момент,а представи си ,ако си играем не на "DJ",а на ясновидци да кажем след колко време да дойдете ( тоест колко време ще отнемат забавянията, подготовките и т.н.) и накрая един по един да се появявате отнякъде, защото някой се е разхождал по мола... Щяхме да продължим до ... 3 през нощта. Всички бяха в напрежение, всички до колкото беше възможно стояха и чакаха и в крайна сметка гледахме да редуваме групите и да се играе по-интензивно. Не бих го отчел като грешка това.

А за MM212... Пич много си ми симпатичен, но не очаквах (направих грешка), че и на оффлайн турнири може да направиш такива проблеми. Няма да се връщам в миналото, че още ми тежат някои неща, но това беше върха, което направи. Първо един приятел, после аз обявихме правилата на микрофон, даже записано го имаме, после дойдох в началото на срещите ви и ви казах, ти каза, че не си ме чул, после през второто полувреме на 2-рия мач ПАК ти ги казах ,а ти ми отвърна " Да,ок"или нещо от сорта. В един момент се появи и ми заяви, че си загубил срещите,но искаш нещо да се направи, защото не се е играло по правилата. Чул си, видял си, би трябвало да си разбрал, бяха и едва първите срещи, беше ти повторено от мен$, ти подкимна потвърдително след като ти казах или не беше заинтересован, но реши, че нещо не е наред като загуби,а иначе щеше да си седиш кротко на столчето. Ако няколко човека като теб се появят и кажат, че с пълното съзнание са играли с различни правила ( всъщност леки промени), независимо от това, че се е обявило ясно, то турнира щеше да е пълен провал и щеше да продължи 3 дни. Извинявай, но едно момиче, което седеше до теб ти се смя цяла вечер, защото дори то беше повече в час от теб и се чудеше що за човек си да си толкова неадекватен. Засрами се.
Жребият започна от входа и беше записан на пулта, но просто не си се заинтересовал. 15 мин попълвахме групите.
- Грешки на Плейграунд не мога да коментирам, но им благодаря, че предоставиха такива условия
MM - ще те помоля да не коментираш излишно, за да не си развалим още повече отношенията. Постъпи мъжки като си мълчеше до момента
Аватар
Etien
Администратор

Мнениеот Beast на Вто Юни 15, 2010 2:12 pm

просто тия дето са се класирали изобщо не им пука

Аа на мене ми пукаше дори като вече бях с 6 точки в групата. Затова и дадох всичко от себе си да натупам Девила и
така излезнах на първо място с 9 точки - повече от Данте (това ми беше стимула).

Истината е че е мн кофти да си и играч и организатор.

Напълно съм съгласен! Чувството да си само играч е невероятно яко и можеш да се концентрираш на макс без да те юркат всички.

Готвих се много сериозно за този турнир и съвсем закономерно бях на крачка от парите, но също толкова закономерно завърших 4-ти. Третият ме победи с малко, а срещу Данте нямах никакъв шанс. Като гледах какви чудеса прави Гъннер пък, се уверих, че и срещу него резултатът би бил потресаващ. Така че всичко си дойде на мястото. Ако се бях класирал по-напред, нямаше да е скилл, а късмет, затова съм доволен. Най-вече исках да покажа на играчите си от MD Games, че със сериозно отношение и упорит цикъл дори един мениджър, идващ от WarCraft и StarCraft средите, може да постигне нещо голямо. Много се надявам да съм успял.

Относно организацията просто нямам думи. Смело заявявам, че това беше най-професионалния ПЕС турнир до момента. Подходяща музика, микрофон, голям админски екип, 60 човека, организирани в цели 16 групи и още какво ли не! Перфектни условия, много приятна атмосфера! И като се има предвид, че с нищо съществено не съм помогнал, а успях да се концентрирам изцяло над играта си, казвам едно голямо БРАВО на PES-BG, Games.bg, пичовете от Playground и ПУЛСАР, без които тоя празник нямаше да се състои! С такива събития лека полека издигаме нивото на родния конзолен спорт. Турнири с такива мащаби, награден фонд и организация, се правят само в развити страни като Германия, Полша, Италия.

А, да, и друго - този турнир много вдигна летвата откъм награден фонд. Надявам се все пак (и ви моля) на следващия малък MD Games турнир отново да ме зарадвате с поне 25-30 човека посещаемост. :)

И ползвам момента да пусна мухата, че от известно време планирам голямо гейминг събитие, в което естествено ще включа ПЕС като основна дисциплина! Това ще се случи есента (съвсем ориентировъчно казвам, защото датата е още работна) и няма да го обявя преди да съм изчистил всички подробности, за да се получи наистина професионално. Така че, прекарайте си едно незабравимо лято и есента ви чакам на линия!
Аватар
Beast

Мнениеот Imhotep на Вто Юни 15, 2010 7:02 pm

Поздравления от мен към организаторите на турнира! Нямам никакви забележки, даже мисля, че протече доста стегнато за такъв рекорден брой участници.В личен план съм малко разочарован от представянето си- излезнах втори от групите, но отпаднах в преките елиминации.Още веднъж - БРАВО! :pesbg:
Аватар
Imhotep

Мнениеот dantemp на Сря Юни 16, 2010 5:44 pm

@andi, мн ги подценяваш Юве. И малко надценяваш мен. Наистина за тоя турнир се постарах да потренирам и честно казано бях максимално мотивиран... даже имам чувството че някак си на самия турнир заиграх толкова силно колкото никога не съм играл на 2010, ама далеч не бях "една класа над другите". Е примерно мисля че срещу AntonaMG едвам успях да се измъкна. Създадох сумати положения ама така и не успях да вкарам и в последните секунди измъкнах победата. Още втория мач пък направих едно хиксче с един приятел от квартала който разцъква на майтап от време на време... Ети за втори пореден турнир някак си подценява ситуацията и отпада глупаво. Аз поне не помня преди на турнир да си изкара червен картон в самото начало... това си беше моя специалитет xD Надявам се за следващия турнир повечко хора да се надъхат да покажат най доброто от себе си, защото със сигурност има още какво да се изстиска от играта. Аз успях да наложа доста доминиращ футбол и въпреки това чувствам че има още мн неща които мога да правя по добре ако се науча как... същото се отнася и за останалите, до излизането на 2011 има време да направим още турнир два, та тогава да се видят върха на възможностите ни ;)
blowing you away
Аватар
dantemp
Модератор

Мнениеот AndyCole на Сря Юни 16, 2010 6:46 pm

Не те надценявам излишно, просто съдя по мачовете ти срещу мен, аз други твои срещи не съм гледал, но може би конкретно срещу мен играеш пределно мотивиран и показваш най-доброто от себе си. За двата турнира за общо над 20 мача, които изиграх само ти успя да ме победиш и то два пъти и на всичко отгоре с доста различен начин на игра от всички останали с които съм играл. Затова получаваш и комплиментите ми. Относно Juventus знам че не са съвсем зле, имат най-добрият вратар в играта и страхотна централна защита, но останалото в отбора е посредствено, донякъде с изключение на Диего и Джовинко. Ти и Гънъра цъкахте с любимите ви отбори - Juventus и Arsenal, на следващия турнир може да последвам примера ви и да се пусна с моите любимци Ман. Юнайтед.
Аватар
AndyCole

Мнениеот dantemp на Сря Юни 16, 2010 7:34 pm

Всъщност Gunner-a играеш с Англия основно, а срещу мен с Барцелона ;)
А колкото до Юве, всички играчи имат разни ~90ки които използвани правилно могат да постигнат чудеса 8-)
П.П. Една от идеите на играта ми с Ювентус беше да покажа че играта има адски мн страни които остават недооценени от хората които не я играят достатъчно отдадено. Да покажа колко много остава скрито за "кежуъл" играчите и изобщо тези които я играят "между другото".
blowing you away
Аватар
dantemp
Модератор

Мнениеот Beast на Сря Юни 16, 2010 8:40 pm

шибан хакер си ти!
Аватар
Beast

Мнениеот Mike на Чет Юни 17, 2010 5:08 pm

Аватар
Mike
Администратор

Мнениеот raffa_sanchez на Пет Юни 18, 2010 7:49 am

Браво на гънер-а ;) Аз само от клипа разбрах кфа емоция е имало :D :D
Аватар
raffa_sanchez

Мнениеот clipz на Пет Юни 18, 2010 7:57 am

Супер е било :) дано сега варненския "Playground" се стегнат и те организират нещо :)
clipz

Мнениеот Beast на Пет Юни 18, 2010 9:22 am

Тоя път идвам във Варна, отсега си казвам!
Аватар
Beast

Мнениеот AndyCole на Пет Юни 18, 2010 10:32 am

В двата пловдивски мола пък сега имаше турнир на Fifa World Cup , а утре и в неделя има на Tekken 6, ще им се пусне идеята и за нещо на Pes 2010 да направят ;]
Аватар
AndyCole

Мнениеот dantemp на Пет Юни 18, 2010 1:05 pm

Еми ходи ги питай де ;)
blowing you away
Аватар
dantemp
Модератор

Мнениеот hawai на Пет Юни 18, 2010 1:22 pm

Дано и във Варна нещо се организира